Økologisk mode

by Sladana Lazic

Flere og flere vil have økologisk mad, økologiske skønhedsprodukter og nu også økologisk tøj. H&M, Bestsellers Vero Moda, Marc O’Polo og Wrangler er blot nogle af de superlækre tøjmærker, der fremstiller økologisk tøj.

H&M’s miljøbevidste kollektion fremstillet af økologisk bomuld er et hit, og derfor har high street kæden valgt at udvide kollektionen med andre materialer også. Den økologiske kollektion kommer nu også til at bestå af økologisk uld, genbrugsuld, polyester og polyamid. Kollektionen tiltaler først og fremmest de miljøbevidste, men de trendbevidste kommer lige bagefter. For økologisk tøj er mere end bare tøj – det er et statement. Økologi er i sig selv blevet så trendy, at alle modevirksomheder prøver at vise, at de har en øko-vinkel på tøjet.

Vero Modas økologiske kollektion, som går under navnet Vero Moda Organic Cotton, kan købes i Vero Moda butikker over hele verden. Kollektionen består nu af basisstyles som fine toppe og kjoler, men mon ikke Vero Moda også vælger at udvide sortimentet?

Der er ikke andet for end at sige GO ECOIST STYLE!