Kort hår gennem tiden

by Sladana Lazic

Kort hår er det nye sort. Hvis man ser tilbage i tiden, finder man skuespillerinder og modeller, som gjorde det korte hår superhot, og i dag har vi endnu flere Hollywood celebs, der har gjort det til deres varemærke. Vær ikke bange for at klippe dit hår kort (hvis du er træt af det) for det er bare hår, og det vokser hurtigt ud igen. Det gjorde jeg sidste år i forbindelse med en hårguide i Bazar og var så glad for resultatet. Nu er det så vokset tilbage til en page – en stil der er kommet tilbage for at blive og som også holder i 2008.

Bliv inspireret af de mange hårstyles herunder, som blev set igennem tiden. Herefter kan du smutte ind forbi the hair styler, hvor du kan vælge din yndlingsceleb og oploade dine egne billeder for at se, hvor godt eller dårligt hendes frisure ville klæde dig. Spring ud i det!

1950 – Audrey Hepburn
1960 – Twiggy
1969 – Mia Farrow
2006 – Kylie Minogue
2006 – Audrey Tautou
2007 – Anja Rubik
2007 – Mig selv
2007 – Agyness Deyn

2007 – Renee Zellweger
2008 – Rihanna
2008 – Victoria Beckham