Hårreligion

by Sladana Lazic

Man kan tale om mange former for religioner og nu også hårreligion. Det er med dette ord, mærket GHD (Good Hair Day) profilerer sig selv. GHD har taget verden med storm og tryllebundet skønhedsbranchen med det revolutionerende værktøj, som både krøller, laver bølger, giver volumen og glatter hår. Siden GHD blev introduceret på det engelske marked i 2001, er styleren blevet kult, og da GHD’s vidunder “Hot Pink styler” limited edition blev introduceret i 2007, stod de store celebs som Madonna, Cameron Diaz og Naomi Campbell på ventelisten.

Stylerens popularitet kommer af, at styling af hår er blevet en uundværlig del af mange kvinders daglige skønhedsrutine. Og det er uanset, om håret er kort, krøllet eller glat. Hår skaber os, og udtrykker, hvem vi er. Med GHD kan du blive en sand fashionista med fejlfrit hår!

GHD styleren fås i tre forskellige størrelser:

GHD IV styler 1.599 kr. (perfekt til dig der vil have krøller eller glat hår)
GHD IV mini styler 1.499 kr. (perfekt til dig der har kortere hår)
GHD IV salon styler 1.699 kr. (perfekt til dig der har langt/tykt hår)

GHD styleren fås hos udvalgte frisører over hele landet. Foruden de tre GHD stylere, lancerer GHD fire gange om året unikke limited editions, hvis du er interesseret i en unik styler, som kun du og få andre har.

Jeg har selv set, hvad en GHD styler kan gøre, så jeg er omvendt! I believe in GHD.