Red Carpet – Oscar 2009

by Sladana Lazic

Jeg glæder mig altid mest til the red carpet og til at se, hvad de forskellige celebs har på. Hvis du også har det sådan, men missede årets red carpet, har du mulighed for at se de bedste og de værste kjoler her på modebloggen. Oscarfesten var også i år, som altid, et brag af en fest, hvor designerne kæmpede om stjernernes gunst.

 

Kate Winslet
Den smukke engelske skuespillerinde vandt en velfortjent Oscar for bedste kvindelige hovedrolle i “The Reader”, og så SÅ smuk ud. Renato Campora, Kates hårstylist, var inspireret af Grace Kelly, da han stylede Kates hår. Og den assymetriske Atelier Yves Saint Laurent kjole med blonder sad smukt på Kate.

 

Marion Cotillard
Den franske Marion, som vandt en Oscar sidste år, var med til årets show for at præsentere kategorien bedste kvindelige hovedrolle. Hun så smuk og high-fashion ud i en Dior Couture kjole.

 

Marisa Tomei
Marisa Tomei, som var nomineret til bedste kvindelige birolle, så elegant og smuk ud i en laaaang flæsekjole fra Versace. Den så dog bedre ud forneden end foroven. Og så kunne Marisas hår godt have været lidt mindre hverdags-agtigt.

 

Heidi Klum
Heidi så, som altid, fabulous ud i rød off-shoulder kjole fra RM by Roland Mouret. Jeg tror, at Heidi har en forkærlighed for den røde farve, fordi hendes kjoler altid matcher the red carpet. Heidis hår og smykkerne komplementerede kjolen og gav Heidi the star quality. Og så havde Heidi sin lækre accessory, Seal, med. Yuuuummi!

 

Sarah Jessica Parker
Sarah er en ældre dame efterhånden, men så faktisk fantastisk frisk ud til Oscarfesten. Kjolen gjorde virkelig rigtig meget godt for Sarahs kavalergang og talje, men forneden var kjolen bare en masse tyl og lidt prinsesse-kedelig. Jeg havde forventet mere couture af Sarah Jessica Parker. Hendes kjole var forresten fra Christian Dior. And we loooove Dior, bare ikke den her Dior!

 

Angelina Jolie
Angelina havde en simpel – meget simpel – sort kjole på fra Elie Saab, som hun peppede op med grønne smykker. Og det var et kedeligt outfit! Men måske kjolen gjorde hvad den kunne for at skjule Angelinas tacky tatoveringer. I rarely say this, men jeg synes faktisk at Angelinas hår og makeup gav hende en lækker jeg-er-tynd-men-sund glød.

 

Natalie Portman
Natalie ser ALTID smuk ud, det er vist medfødt, men selvfølgelig gør stylingen også lidt for hende. Den lyserøde kjole var flot til Natalies teint, men man kan så diskutere om pailetter/sten og den lyserøde farve var en anelse tacky? Kjolen var fra Rodarte.

 

Amy Adams
Hun gjorde ikke noget overraskende ved at tage en mørkrød kjole på. Amy var meget ‘true to her style’, og så smuk ud, som hun nu kan komme til. Hendes kjole var fra Carolina Herrera.

 

Virginia Madsen
Det er ikke så meget, vi ser til Virginia, men jeg har altid haft ‘a thing for her’ må jeg nok indrømme. Ever since “Candy Man”. Og hun så smuk ud ved Oscarfesten i en kjole med skulpturel silhoutte fra Kevan Hall.

 

Amanda Seyfried
Amanda fra “Mama Mia” så interessant og couture-ish ud i den røde Valentino kjole. Og så havde hun en lækker manke også, selvom jeg plejer at fortrække, at håret er opsat til en fest som denne.

 

Leslie Mann
Leslie er vist heller ikke en, man ser så meget til (det sidste jeg kan huske at have set hende i er “George of the Jungle”, da hun spillede overfor Brendan Fraser). Men hun så ikke til at være en dag over 40, og jeg synes faktisk, at hendes Pamella Roland kjole var disco-rockin’!

 

Anne Hathaway
Hun var nomineret til bedste kvindelige hovedrolle, men vandt ikke. Hendes kjole var en smuk pailetbelagt Armani Prive kreation. Selvom Anne har en lidt for bleg teint (på den dårlige måde), klædte den her kjole hende utrolig godt.

 

Evan Rachel Wood – BEDST KLÆDTE!
Evan minder mig om Nicole Kidman her med den flotte slanke figur og den smukke hudfarvede kjole. Og så er Evan lys i huden på den rigtig lækre måde. Kjolen sad som skræddersyet og var meget, meget smuk. Den er fra Elie Saab og må siges at være et godt valg!

 

Jessica Biel
Da jeg fik et glimt af Jessica på the red carpet, blev jeg ret chokeret over håret. Det var det mest almindelige og ligegylige hår hun kunne have, og noget vi alle sammen selv kunne sætte. Kjolen i sig selv var smuk nok, men gjorde ikke noget godt for Jessica og hendes figur. No wonder at Justin ikke ville følges med Jessica til Oscaruddelingen.

 

Penelope Cruz
Barcelonaaaaa! Hvis du ikke har set “Vicky Christina Barcelona” skal du simpelthen se den, fordi Penelope er fantastisk i den og har vundet en Oscar for sin birolle som Maria Elena. Det er i virkeligheden en ret lille rolle, Penelope har i Woody Allens produktion, men god er hun! Penelope så smuk ud i brudeinspireret vintage Balmain kjole. Den var lidt mærkelig for Penelopes brystparti og pandehårene var heller ikke et hit, men det opvejede Penelope med sin spanske charme.

 

Beyonce – VÆRST KLÆDTE!
Beyonces kjole var et frygteligt syn, og er fra House of Dereon (mærket som hun har sammen med moren Tina Knowles). Jeg tror, at Beyonce snart skal droppe morens styling (kan alle huske de tidlige Destiny’s Child dage, hvor Tina stylede løs, eller har man fortrængt det?!) Kjolen havde et tacky guldmønster og var bare for sofabetræks-agtig.

Se mere om årets Oscarfest 2009 på www.oscar.com.