Model of the month: Doutzen Kroes

by Sladana Lazic

 

 

Den hollandske model med det uforglemmelige navn og ansigt, Doutzen Kroes, er overalt på de internationale catwalks og på modemagasiners covers. Og man kan vist roligt sige, at all eyes are on her! Hendes karriere startede i 2003, da hun sendte snapshots af sig selv til et modelbureau i Amsterdam. Et år efter var hun allerede på coveret af fransk Elle. Ikke en dårlig start på karrieren…

Andre modemagasiner hvis forsider hun har præget i løbet af ingen tid er Harper’s Bazaar, Seventeen, Numéro, W, italiansk Vogue og fransk Vogue. Og sådan fortsætter listen over Doutzens godt betalte modeljobs. Hun er en af englerne hos Victoria’s Secret, både i deres katalog og på catwalken, hun var talsperson for Calvin Kleins parfume Eternity, hvor hun erstattede den modne og smukke model Christy Turlington og Scarlett Johansson og så har hun en 3-årig kontrakt med L’Oréal Paris.

Se reklamevideoen for Eternity her:

Sidste år blev Doutzen udnævnt som nr. 5 på Forbes’ liste over de topmodeller, der tjener mest, og hun er altså god for $6 millioner, dvs. ca. 34 millioner kr. Glemte jeg måske lige at nævne, at Doutzen kun er 24 år gammel og et halvt år yngre end mig? Kan Carrie Bradshaw mon have haft ret, da hun sagde, at nogle kvinder sikkert lever for at få os andre til at have det dårligt med os selv?

Borset fra det…så skal du da helt sikkert holde øje med Doutzen næste gang, du holder dit internationale modemagasin i hånden (hvis du altså går op i modeller og den slags ligesom mig). Du kan kende Doutzen på hendes fyldige læber og hendes veldrejede figur. She’s someone to see!

Se Doutzen Kroes rule the runway her.