She is…Sasha Fierce

by Sladana Lazic

Jeg tror, at Beyoncé kæmper med næb og klør for at forny sig og tiltrække den opmærksomhed fra publikum og fans, som hun havde engang. For let’s all face it! Hendes nyeste cd er ikke et vildt hit ligesom “Dangerously in Love” var. Derfor har hun nu fået den verdensberømte designer, instruktør og fotograf Thierry Mugler til at være hendes iscenesætter og kreative rådgiver for hendes verdensturné, der allerede er skudt i gang i Canada. Thierry Mugler har påtaget sig noget af en opgave, fordi han skal udover at være den kreative rådgiver også være kostumedesigner for 58 kostumer til show’et, både Beyoncés og hendes bands, korets og dansernes kostumer også.

Thierry Mugler kender du måske bedst som manden med de karakteristiske og avantgarde design, der er meget kendetegnende for ham. I 1992 designede han kostumer til George Michaels (LOOOOVE Georgy) “Too Funky” musikvideo.

Se den seje video her:

Og hvem kan lige glemme “motorcykeloutfittet”, som “Too Funky”-musikvideoen nærmest er kendt for? På Beyoncés turnéplakater kan du se hende i selvsamme outfit. Need you be a copycat, Beyoncé or is it Sasha now? Jeg bliver forvirret…

Se mere om samarbejdet mellem topdesigneren og stjernen her.