Sexy Kylie

by Sladana Lazic

sexy-kylie-the-elle-interview-shoot_in_the_magazine_homepage_front

Smukke smukke Kylie Minogue bliver 41 år i maj – det kan man ellers ikke se i nyeste udgave af britisk Elle. I forbindelse med hendes kommende fødselsdag har hun stilt op til interview i modemagasinet (majnummeret). Kylie fortæller om sit nye liv, kampen med vægten efter kemo, botox og om sit nye kærlighedsforhold til spanske hottie-model, Andrés Velencoso, som hun påstår, at der intet er galt med. Det tror jeg vist nok på! Se ham her.

Det er et interview, der er værd at læse, hvis du ligesom mig er en HUGE Kylie-fan. Og så er stylingen af Kylie intet mindre end fantastisk. Hun er stylet i den fineste blanding af Chanel, Agent Provocateur, Louis Vuitton og Versace-klæder. Kylie forever!!!

Se behind the cover optagelser med Kylie: