H&Ms nye designerkollektion

by Sladana Lazic

Jeg glæder mig hvert år til H&Ms designerkollektioner. Nogle af dem har været et kæmpe hit i mit garderobeskab, andre har været knap så heldige, og jeg har måske købt styles, BARE fordi de var designet af en international designer, og det virkede som en god idé…at the time. Den her gang har H&M ramt plet, da de skulle vælge designeren! De har fået den britiske designer Matthew Williamson til at designe luksuskollektionen, og jeg har allerede udset mig de styles, som jeg skal eje.

Matthew Williamson er kendt for sit skønne, farvestrålende design, og det er den stil, du også finder i H&M, når hans kollektion kommer i butikkerne. Temaerne er ferie og sommerliv, og silhuetterne er bløde med lange, flagrende kjoler, smock og kaftan i florlette stoffer. Kollektionen bliver delt i to, og den ene og eksklusive kollektion kommer i butikkerne i slutningen af april, og den anden kollektion udkommer i midten af maj (også kaldet part 1 og part 2 kollektioner).

Se selv her:

Part 1

Den eksklusive kollektion

Min nye, vovede blazer skal se sådan ud…

1099_w_0004pt1

Den nye sommertop, som jeg skal flashe mine spaghettiarme i.

1099_w_0006pt1

Sommerfestkjolen som jeg vil bruge med naturlig makeup (dvs. rigtig meget makeup for at se så naturlig ud som muligt) og et enkelt statement-armbånd eller statement-øreringe a la Sam Jones…

1099_w_0014pt1

Jumpsuiten er her stadig både til sommer, efterår og vinter, så det er en sikker investering!

1099_w_0019pt1

En maxikjole er på min must-buy liste, og det er da måske lige præcis den her, som jeg skal eje. Her ses den bagfra, da ryggen er så fin og pailetbelagt…

1099_w_0021pt1

Part 2

De korte chinos, en bomuldstanktop og et par stiletter er mit favorit-outfit lige nu. Så jeg vil gerne lige add’e endnu et par i blå til min endnu lille samling.

1109_w_0017pt2

Badedragten er ikke det mest hensigtsmæssige, fordi den giver mærker efter sol (selvom jeg har tænkt mig at forblive Nicole Kidman-bleg, kan jeg vel ikke komme udenom lidt farve, når jeg er ude om sommeren). Men den her er superflot, og det er måske den, jeg alligevel skal slange mig i, når jeg ligger under parasolen.

1109_w_0028pt2