Happy Heart giver happy skin

by Sladana Lazic

smoothies-alleny

Økomania. Det er det nye ord, der beskriver mine hudplejeprodukter. Indtil videre har jeg prøvet Andrea Elisabeth Rudolphs ansigtscreme, Elizabeth Gierus’ Macademia Soft ansigtscreme og en ansigtsscrub, Room Spray og kropsolie fra et (for mig) nyt mærke, der hedder Happy Heart. Fælles for alle de her hudplejemærker og produkter er, at de er danske, og de er økologiske.

Happy Hearts produkter er 100% økologiske, og det er derfor en god idé at ryste dem inden brug. Du skal nok også huske at bruge dem inden for rimelig tid, så de ikke bliver dårlige. Der er nemlig ikke alle mulige stoffer i, som binder produkterne. Alle produkterne dufter af hudplejeklinik og føles superlækkert på huden og i rummet. Jeg kan anbefale dig følgende tre produkter, som jeg har prøvet:

1. Heavenly Facial Scrub (som virkelig lever op til sit navn), 60 ml. 198 kr. Den indeholder sheasmør, grøn te, figen og skaller af valnød og bambus.

Sådan gør du:
Fugt huden og fordel face scrubben i ansigtet. Skrub blidt i et par minutter i cirkulære bevægelser og tilfør et par dråber vand undervejs. Lad evt. face scrubben sidde et par minutter for at få endnu mere gavn af alle virkestofferne – så virker den samtidig som en dybderensende og plejende ansigtsmaske! Skyl dit anigt grundigt og kom din daglige ansigtscreme på.

2. Peace Room Spray, 110 ml. for 149 kr. Den indeholder rosentræ, lavendel, gran, patchouli og grape, og den vidunderlige Room Spray er lavet af 100% rene æteriske olier. Du kan få forskellige slags Room Sprays med forskellige effektive virkninger.

Sådan bruger du den:
Ryst flasken godt inden du sprayer mod loftet, så du får endnu mere ud af duftpartiklerne, mens de daler igennem luften. Duften bliver hængende længe, og det er ren terapi. Du kan bruge Room Spray’en så ofte, som du ønsker, og den dufter virkelig lækkert.

3. Protection Body Smoothie, 110 ml. for 189 kr. Den indeholder ingredienserne sandeltræ, jasmin, rosentræ og sød appelsin. Navnet på produktet siger sig selv. Body Smoothie. Det er den ultimative kropsolie. Du får en lækker, velduftende hud, men din hud bliver ikke fedtet. Det er de økologiske olier tilsat E-vitamin, B-vitamin, kæmpenatlysolie og silkeprotein, som efterlader huden fantastisk velnæret og babyblød. Brug den nu til at give din triste vinterhud et sommerglød. Eller brug din Body Smoothie som after sun.

Sådan bruger du den:
Du kan bruge den efter badet eller faktisk når som helst. Lad den trænge ind i huden et par minutter.

Hvis du ønsker at prøve Happy Heart produkter, så kan du gøre det her.