Chanel No. 5

by Sladana Lazic

chanel-no-5

I dag relancerer Chanel endnu engang den legendariske parfume, som første gang blev lanceret i 1921. Chanel No. 5 er efterhånden blevet gammel nok til at få sit eget pas og sin egen hjemmeside. Den har været reklameret af en række smukke og kendte ansigter som Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Estella Warren og Nicole Kidman. Min franske yndlingsskuespillerinde of all times Audrey Tautou (så smuk og talentfuld!) har hovedrollen i Chanel No. 5’s nye reklamefilm, som blev lanceret i dag. Og det siges, at hun også skal spille unge Coco Chanel i filmen om Coco. Det glæder jeg mig til at se!

Men indtil videre kan vi alle nyde Chanel No.5 reklamefilmen med Audrey Tautou her. Den er instrueret af Jean-Pierre Jeunet, som har arbejdet sammen med Audrey før, da de lavede “En lang forlovelse” sammen. 

Og se behind the scenes her.