Pretty Betty

by Sladana Lazic

Jeg var kæmpe fan af serien “Ugly Betty”, dengang TV 2 sendte hele første sæson. Men så begyndte Zulu at vise serien i stedet for, UDEN at jeg havde fået besked om det, og jeg gik glip af en masse gode afsnit! Så det var et glædeligt gensyn, da jeg helt tilfældigt kom til at se serien i søndags. Her lagde jeg mærke til moden, men også skøre Amanda, som spilles af den smukke skuespillerinde Becki Newton. Umiddelbart minder hun mig om Sienna Miller – hun er bare endnu mere feminin i sin stil. OG hun har supergod stil! Hvorfor er der ingen magasiner herhjemme, der giver hende credit for det? Det er selvfølgelig måske ikke så svært at have god stil (i serien i hvert fald), når Patricia Fields has got your back, men se nu bare her…hun har det også til diverse events. 

becki-newton

becki-newton1

becki-newton-1

Se “Ugly Betty” på Zulu om søndagen, og ellers kan du købe de første to sæsoner af serien her. Og så har Amanda fra serien også en blog. Se den her.