Chanel på film

by Sladana Lazic

coco-avant-chanel-filmplakat

 

Årets største modefilm har premiere herhjemme d. 11. december, og jeg har glædet mig sådan til at se den lige siden, jeg hørte om den. Den skildrer Coco Chanels liv, inden hun blev en af de største og mest revolutionerende designere. Den franske skønhed, Audrey Tautou, spiller designeren Coco Chanel (all the more reason to see the movie!) i det franske drama. “Coco Avant Chanel” er den ene af de to film, der blev lavet i anledning af modeikonets 100-års fødselsdag. Den anden film har Mads Mikkelsen i hovedrollen og går under titlen “Coco Chanel & Igor Stravinsky”.  Den skildrer den russiske komponist Igor Stravinsky (spillet af Mads M) og hans forhold til designeren Coco Chanel. Den har først premiere næste år, d. 5. februar – så modefolket har masser at glæde sig til! 

Se traileren “Coco før Chanel” her og læs mere om filmen her. ♥