Fair Fashion

by Sladana Lazic

I weekenden var jeg lige et smut forbi Fair Fælled, hvor jeg fik mig endnu en lækker øko tee. A Question Of-konceptet går ud på at producere fine t-shirts til mænd og kvinder, der er lavet af 100% økologisk bomuld og bliver produceret i Tanzania under gode forhold. Se her hvordan det foregår og læs mere på hjemmesiden.

Du kan støtte konceptet ved at gå ind på online shoppen og købe dig til fair fashion og dermed en lækker tee i god kvalitet. Køb den hvide t-shirt enten med koral, mint eller sort print eller tjek nogle af de nye print, der er kommet i shoppen! Jeg er lykkelig ejer af t-shirten i to udgaver – med mint og sort print. Mint og koralen er supersommerlige, mens den sorte kan bruges til ALT dit tøj. Så ikke nok med at du ser laber ud i hvidt, men du støtter også et godt formål! There you go! ♥

img_5879nytnyt