Moon manicure

by Sladana Lazic

moon-manicureDer sker altså et eller andet med den måne. Først var der moon walk, nu er det moon manicure. Moon manicure (eller half moon manicure er det jo egentlig?) så dagens lys allerede i 20’erne, og fashion-forward starletten og stilikonen Dita Von Teese ses i dag sjældent uden sin moon manicure. (Hun laver den naturligvis med blodrød neglelak, så den matcher de røde læber.) OG nu har moon manicure-trenden endelig nået dig og mig efter at Dior’s efterårskollektion inkluderede moon negle på catwalken. 

moon manicure

Få moon manicure looket:

Trin 1: Kom først et lag hvid neglelak på hele neglen, og vent til den er helt tør. 

Trin 2: Brug en måneformet fransk manicure skabelon (som du ellers ville bruge til at lave din hvide franske kant med – kan købes i Matas af mærket Mavala) og sæt den på, så du dækker en 1/3 del af din negl. 

Trin 3: Kom derefter det første af de to lag sort neglelak på. Når det første lag sort neglelak er tørt, kom endnu et lag sort neglelak på. Når det andet lag er HELT tørt, piller du stille og roligt skabelonen af neglen og afslutter din moon manicure med en topcoat. Lad neglene tørre længe, så du er sikker på, at du ikke ødelægger dit kunstværk, som du lige har brugt timevis på lave. Der er intet værre!

Til looket kan du naturligvis bruge andre farverkombinationer! Du kan lave det her fine look, som er en del nemmere, fordi du kun skal bruge en farvet neglelak. I love this one! Nail it! ♥

moon-manicure