Carine Roitfeld revealed

by Sladana Lazic

Carine Roitfeld og Anna Wintour er nogle af de mest magtfulde kvinder i modebranchen – EVER. Hvis du er tøjdesigner, vil du gerne have disse damer på din front row! Carine er nemlig chefredaktør for det lækre, franske Vogue og Anna Wintour (som vi måske bedst kender fra filmen “The Devil Wears Prada” fra 2006, hvor hun spilles af en sej Meryl Streep) er chefredaktør for   amerikansk Vogue. Vi ved meget lidt om dem, og hvordan deres privatliv ser ud, men nu er der spændende dokumentar at hente på YouTube. Se mere om Carine Roitfelds fashionable liv og arbejdsliv, familie, tætte venner indenfor modebranchen og meget mere. Se også hvad hun har at sige om Anna Wintour! Håber at du forstår hendes engelsk, som hun taler med MEGET fransk accent. Here goes: 

 

Se Anna Wintour on The Late Show her. ♥