Så blev det Choo

by Sladana Lazic

Det er noget tid siden, at H&M har offentliggjort endnu et designersamarbejde. I år (d. 14. november) bliver det med accessory-guruen Jimmy Choo. Designersamarbejde er ikke ukendt for H&M, men det der med at samarbejde med en udelukkende accessory-designer er vist. Jimmy Choo-sko, tasker og tøj for H&M vil være præget af et glamourøst, sofistikeret og sexet look.

Accessory-mærket er grundlagt af den engelske Tamara Mellon (tidligere model og accessoryredaktør på engelsk Vogue) i 1996 sammen med den malaysiske London East End-bosiddende skomager Jimmy Choo, der før da lavede couture-sko til bl.a. prinsesse Diana.

Kan du også huske, da Carrie løber hen til færgen i SATC (sæson 3) efter sit rendezvous med politikeren og siger: “I lost my Choo”! Og jeg tænkte: “Who cares – hele færgen kan jo ikke vente på grund af det!” Men nu forstår jeg, at den nok burde have ventet…these shoes are beautiful! Nogle af dem i hvert fald – tøjet er jeg ikke så meget til! Det ligner faktisk lidt noget tøj, som H&M selv kunne finde på at lave.

Jimmy Choo for H&M tøjet

Jimmy Choo tøj

Jimmy Choo for H&M accessories

Jimmy Choo accessories