The City

by Sladana Lazic

The City

Jeg er kæmpe fan af MTV’s reality-serie The City! Den er min nye Sex and the City bare uden “sex”. I morgen får sæson 2 premiere, og jeg glæder mig til at følge med i endnu en sæson spækket med intriger, kontroverser, dating, fester og vigtigst af alt mode. Der har åbenbart været lidt udskiftning i hovedpersonerne og Whitney Port (som har hovedrollen) og Olivia Palermo (som er “a tad bitchy, but very fashionable”) er de eneste to, der er tilbage fra sidste sæson. De har hver især fået en ny karriere inden for mode – Olivia arbejder nu på Elle Magazine og Whitney arbejder hos Kelly Cutrone og er designer. Hvis du ikke har set The City før, kan du se hele 1. sæson her.

Jeg kan rigtig godt lide Whitney/Olivia stylingen her:

Whitney og Olivia

Se traileren for den nye sæson her: