Lee Pycroft og Tweezerman

by Sladana Lazic

I sidste uge var celebrity makeup-artisten, Lee Pycroft, i Danmark, Magasin for at tale om øjenbryn i forbindelse med et event, som Tweezerman afholdt. Lee Pycroft gav tips og tricks til, hvordan man plukker og klipper sine øjenbryn, så de danner den perfekte ramme om øjnene.

Da Lee Pycroft blev spurgt, hvem hun mente havde de perfekte øjenbryn, svarede hun, at det var en af hendes klienter og celebs, skuespillerinden Diane Kruger, fordi hendes øjenbryn var velformede, lange og mørke. Hun nævnte også Sienna Miller, som ifølge hende har “interesting eyebrows”.

Diane Kruger

Hør Lee Pycroft fortælle om Diane Kruger, TATLER-coveret, som hun har lavet, og favoritprodukterne.

Tweezerman laver nogle af de mest uundværlige redskaber til at forme øjenbryn, og Tweezermans pincetter er kåret som det bedste skønhedsprodukt af beauty-magasinet Allure for 9. år i træk. Jeg er faldet for de luksuriøse swarovski-belagte pincetter!

Swarowski-belagt pincet