I’m a ballerina!

by Sladana Lazic

I morgen skal jeg til min anden ballet-time på Hellerup Klassiske Balletskole. Jeg har hele mit liv været fascineret af ballet og balletdansere. Ballettens kunst, dansernes holdning, deres spinkle krop og skønhed og så selvfølgelig også det meget sissy outfit (læs: tyl)!

Ballet og dansetøj bruger jeg også flittigt til hverdag. Jeg ejer et par Anniel dansesko, som jeg bruger til hverdag (om foråret og sommeren), og de er de mest behagelige sko, som jeg ejer! Derfor glæder jeg mig til at tage ind i dance&gymshop og favoritten Stræk og Bøj og købe lidt både til ballet-timerne og til hverdag.

Til hverdag kan Pico på Østerbro også anbefales, som har rigtig mange fine, glimtende ballerinasko og andre danse-/hverdagssko fra det fantastiske, italienske mærke Anniel.

Tåspidssko