Coco Rocha designer

by Sladana Lazic

Den lækre model springer snart ud som designer med egen tøjkollektion! På sin blog afholdt Coco Rocha en konkurrence, hvor alle bloglæserne kunne komme med et bud på et navn til hendes tøjmærke. Hun har fundet en vinder, men vil endnu ikke afsløre, hvad navnet på tøjkollektionen skal være.

Kollektionen beskriver hun sådan her:
I can tell you that I love the 1800s, costume-y, but elegant, Victorian-inspired clothes. When you wear that style out today, it’s definitely considered costume. I’m trying to take pieces and elements of that era and put it into a modern woman. I also believe 100% that we need affordable clothing. High fashion affordable—that is my big goal for this coming summer.”

Tøjkollektionen forventer Coco Rocha at vise frem ved New York Fashion Week til september. Jeg glæder mig til at se den og Coco Rochas designer skills! Her ses hun i en kjole af eget design, men billedet er sløret, fordi hun ikke ønsker at afsløre kollektionen endnu. Vi må vente pænt…

Coco Rocha i kjole af eget design