Julianne Moore for BVLGARI

by Sladana Lazic

Jeg synes, at Julianne Moore er en af de smukkeste kvinder ever! Hun har to-die-for lækkert, rødt hår, mælkehvid hud, og så er hun gudesmuk, selvsikker, sofistikeret og intelligent. Alle de egenskaber mener BVLGARI definerer en BVLGARI-kvinde, og lige præcis derfor faldt valget på Julianne Moore, da luksusmærket skulle vælge model til SS10 smykke- og urekampagnen. Kampagnebillederne skulle gerne have været ude i februar, men jeg kan desværre kun finde det ene billede indtil videre. Jeg uploader de andre på bloggen, ligeså snart jeg finder dem!

Kampagnen er skudt af Mert Alas og Marcus Piggot i Beverly Hills. Julia von Boehm stod for stylingen af Julianne Moore, som skal fremstå mystisk, sensuel og sofistikeret. And indeed she does! What’s not to love?

Julianne Moore i BVLGARI AD

Og her er en lille video.