America’s Ex Top Model

by Sladana Lazic

Tyra Banks eller TyTy, som jeg kalder hende, er med i en modeserie i Vogue Italia (fotograferet af Francesco Carrozzini), hvor hun viser os, hvordan man smizer (“smize = smile with your eyes”, for dem der ikke ser America’s Next Top Model (ANTM)).

Tyra Banks’ talk-show blev aflyst sidste år efter at have kørt i 5 sæsoner i alt, og nu bliver det spændende at se, hvad Tyra finder på at lave udover ANTM, som lever videre i bedste velgående. Btw, glæder mig til den nye sæson, hvor André Leon Talley skal være fast dommer (har jeg hørt)!

I et interview på vogue.it fortæller Tyra Banks, at hun flere gange er blevet tilbudt at lave eget modemagasin. Interesting! Jeg er sikker på, at der ville være en del smizing og modeller fra ANTM i sådan et magasin! Se hele interviewet med Tyra Banks her.

Tyra Banks i Vogue Italia