Shop i Barcelona

by Sladana Lazic

Så er jeg tilbage fra Barcelona, og her kommer en lille shopping-, restaurant-, og kulturguide til dem, der godt kunne tænke sig at besøge byen på et tidspunkt! Jeg starter lige her med shopping-guiden, og så kommer de to andre efterfølgende.

Kom endelig også selv med anbefalinger, hvis I har været et sted i Barcelona, som andre skal kende til!

Designer shops på Passeig de Gracia
Passeig de Gracia er gaden, hvor alle Barcelonas eksklusive butikker er placeret. Og de er mange – her finder du Valentino, YSL, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Chanel, Burberry, Jimmy Choo, Hermés, Loewe, Gucci, Max Mara og La Perla. Burberry-butikken er rigtig lækkert indrettet i et smukt hus i tre etager.

American Apparel, Calle d’Avinyó 7
I kender sikkert American Apparel, som laver t-shirts, buksedragter, bodies, leggings og andet basis-tøj i lækker kvalitet. Butikken er ret stor, så det er muligt at finde det, du leder efter!

La Manual Alpargatera

La Manual Alpargatera, Avinyó 7
Butikken er et gammelt espadrille-værksted, hvor du finder håndsyede espadriller til kvinder, mænd og børn stablet på hylderne. Damerne bag disken hjælper dig gerne med at finde den rigtige farve, størrelse og giver også tips til, hvordan du binder og plejer dine espadriller bedst. Du kan vælge alt fra de klassiske, flade espadriller til dem med wedge-hæl til billige priser.

We ♡ you

We ♡ you, Avinyó 43
Butikken sælger både second-hand accessories og nyt tøj. Man kan mærke, at alt i butikken er hand-picked af ejeren, og du kan finde nogle rigtig fine smykker til favorable priser!
Bimba & Lola
Bimba & Lola, C/ València 272
Bimba & Lolas tøj var ikke noget for mig, men smykkerne kunne jeg ikke få fingrene fra. Til gode priser finder du både unikke armbånd og fingerringe!

La Commercial

La Commercial, C/ Rec 52
Her finder du alle de bedste designer-mærker. Flotte Alexander McQueen-kjoler hænger sammen med Sonia Rykiel, Isabel Marant, See by Chloé og mange flere gode styles. De har også Filippa K, og så er det værd at besøge deres udsalgsstativ, der står for enden af butikken!

Vincon

Vincon, Passeig de Gracia 96
Indretningsbutikken, en spansk luksusudgave af Ikea, er superstor, og du skal regne med at bruge en lille time derinde. Der er mulighed for at finde en masse lækkert til hjemmet. Bl.a. billige vandglas, tekander, lysestager, lamper og meget mere!

Natura Casa

Natura Casa, Avinguda Diagonal 472-476
Jeg tror, at jeg brugte to timer på at kigge rundt i Natura Casa! Det er en indretningsbutik, der skal udforskes, fordi der ligger mange sjove ting rundt omkring. Jeg fandt i hvert fald lidt i Natura Casa til min nye altan, som er ved at blive sat op.

Xocoa

Xocoa, Princesa 10
Det er chokoladebutikken over dem alle! Her kan du få alt fra chokolade-te til mørk, hvid og mælkechokolade med forskellige nøddeblandinger og flavours. Bare duften af chokolade i butikken er helt ubeskrivelig lækker!