Kunstige øjenvipper a la Lanvin og Miu Miu

by Sladana Lazic

Kunstige øjenvipper hos Lanvin og Miu Miu

Både Lanvin og Miu Miu præsenterede deres forårskollektioner 2011 med lækre makeup-looks og masser af lange, kunstige vipper. Jeg har tænkt mig at gøre looket efter i aften. Normalt har jeg det, som om jeg har noget i øjet, hvis de kunstige vipper er alt for stive (og påført forkert!), men jeg har for nyligt fået et nyt par, som skal prøves!

Sådan påfører du de kunstige vipper:
Trin 1. Inden du kommer lim på vipperne sørg for at trimme de kunstige øjenvipper med en lille saks. Hvis øjenvippen er bredere end dit øje og dine egne vipper, vil det føles, som om du har noget i øjet.

Trin 2. Pres limen ud på håndryggen og kør den over øjenvipperne med en lille makeup-børste (ikke selve makeup-børsten men den modsatte ende). Pust evt. først en smule på limen for at gøre den lidt mere fast, og så den ikke løber.

Trin 3. Påfør de kunstige øjenvipper. Saml de kunstige øjenvipper op med en pincet eller bare fingrene og påfør dem så tæt på dine naturlige øjenvipper som muligt.

Trin 4. Pres i enderne af de kunstige øjenvipper, indtil limen tørrer, så du er sikker på, at de sidder fast.

Trin 5. Påfør mascara (behøves ikke nødvendigvis) mens du trykker let med en finger bag de kunstige øjenvipper.

Trin 6. Udfyld alle mellemrum mellem de kunstige øjenvipper og din naturlige øjenvippe-linie med sort eyeliner, så du skjuler eventuelle lim-rester.

Der findes rigtig mange forskellige slags vipper – nogle mere naturlige at se på end andre! Et stort udvalg af vipper finder du bl.a. hos MAC, Shu Uemura (fås desværre ikke herhjemme) og hos Teaterhjørnet på Vesterbrogade i København.