Celebrity Beauty Campaigns

by Sladana Lazic

Amanda Seyfried for Cle de Peau

Det er første gang, at Amanda Seyfried lægger ansigt til en beauty-kampagne. Her er billedet fra Cle de Peau-kampagnen, hvor hun ser helt perfekt omend lidt spøgelses-agtig ud.

Natalie Portman for Dior

Natalie Portman er på alles læber lige nu. Hun spiller hovedrollen og ballerinaen i Black Swan (must-see for Natalie spiller så godt i den!), hun er med i No Strings Attached, hvor hun spiller overfor Ashton Kutcher, og nu er hun også kampagne-model for parfumen Miss Dior Chérie.

Gwen Stefani for L’Oréal Paris

Smukke Gwen Stefani med det perfekte makeup-look (altid) og de kendetegnende røde læber er den nyeste i rækken af L’Oréal Paris-piger som Jennifer Lopez, Eva Longoria og Beyoncé Knowles. Gwen Stefani låner sine ikoniske læber ud til L’Oréal Paris’ Infallible Le Rouge Lip Colour.