Fabulous hair by Kerry Warn

by Sladana Lazic

I tirsdags var jeg til event og fejring af 10-års dagen for John Friedas hårprodukter på det danske marked. I den forbindelse kiggede celebrity-hårstylisten og den kreative konsulent for John Frieda, Kerry Warn, forbi for at style hår på modeller og dele ud af sine bedste hårtips. Kerry Warn har en lang erfaring som frisør og hårstylist på en lang række covers og modeserier i modemagasiner som Vogue, Harper’s Bazaar, Elle og på internationalt kendte film.

Kerry Warn har også lang klient-liste, som bl.a. tæller celebrities som Nicole Kidman, Sophia Loren, Sharon Stone, Kylie Minogue, Kate Moss, Kirsten Dunst, Heidi Klum m.fl. Især Nicole Kidman er begejstret for Kerry Warn, og de to har arbejdet sammen i 14 år på bl.a. storfilm som Australia og Nine, til offentlige optrædener og photo shoots.

Se her en video optaget med min Nokia-telefon med Kerry Warn og få hans bedste tips til voluminøst hår med den nye Luxurious Volume serie af John Frieda.