Introducing Chantecaille

by Sladana Lazic

I kender måske det lækre hudpleje og makeup-mærke Chantecaille, som desværre ikke fås herhjemme. Jeg har for ca. en uge siden købt den her tinted moisturizer Just Skin med SPF 15 (se pic nederst i indlægget) i udlandet og efter at have brugt den flittigt i alle ugens dage, synes jeg helt klart, at den fortjener at blive anbefalet videre.

Den er især god, hvis du har meget tør hud som følge af den strenge vinter, som vi indtil videre har haft, og som vi stadig har. Den giver en god teint og glow, men den er ikke så dækkende som mærkets “almindelige” foundations. Den giver et meget naturligt look og er nem at arbejde ind i huden med en børste.

Øverst i indlægget her ses mærkets nye forårskampagne med stifteren Olivia Chantecaille som model. Mere om hendes spændende personlighed i næste indlæg.