Red Nailed Ladies

by Sladana Lazic

Jeg har før skrevet om rød neglelak, som jeg har en forkærlighed for. Jeg bruger selv farven Really Red fra Essie, og jeg kan lige sige, at den helt rigtige røde neglelaksfarve ikke har været særlig nem at finde.

Rød lak er klassisk, spicer ethvert outfit op og klæder især sun kissed hænder og korte negle. Disse celebrity-damer på billederne deler min forkærlighed for lækker, rød lak og ses tit med en perfekt lakering på både negle og tæer.

Dita Von Teese er nærmest kendt for sin røde moon manicure, som hun altid har på. Så er der Olivia Palermo, som siden The City ser ud til at være fuldstændig besat af rød lak – og jeg overvejer, om hun har fået lagt den permanent på på en eller anden måde? Shellac much? Og til sidst men ikke mindst er Kate Hudson og Kylie Minogue også fans af den røde farve, som de næsten altid har på.