Sund i solen

by Sladana Lazic

Hvor mange gange har vi ikke hørt det: “Beskyt din hud med høj solfaktor, når du opholder dig i solen.” Derfor bliver jeg stadig overrasket, når folk kommer og siger, at de er blevet forbrændt. Jeg går ikke ud i solen uden solcreme, selvom jeg bare skal til og fra arbejde. I ansigtet bruger jeg helst SPF 50 og på kroppen SPF 30.

Mine yndlingssolcremer køber jeg på apoteket, og de er fra La Roche-Posay og Vichy. De laver gode cremer, der er nemme at smøre ud på trods af den høje solfaktor, og faktoren svarer rent faktisk til det, den lover. La Roche-Posay har i år lanceret de to solcremer, der ses på billedet nedenunder. De er uden parabener og parfume, er vandresistente og egner sig til selv den mest sensitive hud. Med solcreme fra La Roche-Posay er det muligt at opbygge en sund kulør a la Raquel Zimmermann i Vogue UK!