Summer and the City

by Sladana Lazic

Nu varer det ikke længe, før jeg tager på sommerferie, og jeg har allerede sørget for bøgerne, som skal med på ferie. Sidste år læste jeg Candace Bushnells The Carrie Diaries om en ung Carrie Bradshaw før Sex and the City. Nu er efterfølgeren kommet under titlen Summer and the City, som jeg glæder mig til at læse. Candace Bushnells bøger kan klart anbefales, hvis du er til chick lit.

Har i øvrigt hørt rygter om en SATC-prequel-film – inspireret af Candace Bushnells bøger The Carrie Diaries og Summer in the City, som skal skildre pigernes liv, inden SATC-seriens start. Angiveligt er det Elizabeth Olsen, der skal spille rollen som Carrie Bradshaw, Blake Lively som Samantha Jones, Emma Roberts som Miranda Hobbes og Selena Gomez som Charlotte York. Jeg håber personligt, at prequel’en kun bliver ved snakken.