Nails by Yves Rocher

by Sladana Lazic

Yves Rocher er en af verdens førende skønhedsvirksomheder inden for naturlig kosmetik. Virksomheden blev grundlagt i Frankrig allerede i 1959 og har siden etableret sig i 90 lande over hele verden. Jeg har ikke rigtig været i kontakt med Yves Rocher-produkter, siden min mor og hendes veninder brugte dem i 1990’erne, så jeg er super spændt på at prøve dem, da der nok er sket en del siden dengang. Hver måned sponsorerer Yves Rocher mig med produkter, som jeg efterfølgende vil teste og anmelde her på bloggen.

Denne måned står den blandt andet på neglelak i to af de mest perfekte farver til efterår – aubergine og klar rød. De er super nemme at lægge på og har en dækkende konsistens allerede efter det første lag, dog fortrækker jeg alligevel to lag for at få farven helt jævn. De holder meget pænt og koster kun 55 kr. stykket.

Samtidig fik jeg også prøvet den hurtigtørrende toplak, som man bare skal dryppe på neglen. Jeg har aldrig særlig meget tid til at lægge neglelak, så det her er et vidunderprodukt, der rent faktisk virker. Toplakken indeholder ekstrakt af aloe vera og giver et blankt look. Den fås til 49 kr. Se mere på Yves Rochers hjemmeside her.