Northern Women in Chanel

by Sladana Lazic

Fra den 1. februar til den 8. april kan du på Designmuseum Danmark i København se en udstilling af fotograf-duoen Peter Farago og Ingela Klemetz Farago, som i eksklusivt samarbejde med Chanel i 2010 og 2011 har skabt en serie komplette modefortællinger med 45 af de mest eftertragtede modeller fra Norden og de baltiske lande. Fotoudstillingen Northern Women in Chanel viser blandt andre Freja Beha Erichsen, Helena Christensen, Iselin Steiro, Louise Pedersen, Edita Vilkeviciute, Sigrid Ågren, Frida Gustavsson, Suvi Koponen, Kirsi Pyrhonen, Carmen Kass, Siri Tollerod, Caroline Winberg og Dorothea Barth Jörgensen. Modellerne er alle særlig udvalgt, så de repræsenterer en æstetisk sans for mode men også et ønske om at formidle et dybt menneskeligt udtryk.

Billederne giver et eksklusivt og intimt indblik i betydningsfulde historiske og nutidige haute couture- og prêt-à-porter-kollektioner skabt af Karl Lagerfeld for Chanel samt brandets smykker og skønhedsprodukter.

Just giving mode- og kunstinteresserede et heads up!