The Real Gwyneth

by Sladana Lazic

Det er først for nyligt, at jeg for alvor er blevet fan af Gwyneth Paltrow. Og det er ikke på grund af en rolle i en film men mere hendes elegante stil og smækre krop, som hun har fået med alderen. Om det er yoga sammen med veninden Stella McCartney, der giver Gwyneth Paltrow de flotte og tonede ben, ved jeg ikke helt, men jeg kan godt forstå, at de bliver flashet rigeligt i den her modeserie i Harper’s Bazaars martsnummer, som er skudt af ingen ringere end Terry Richardson. Og så er Rooney Mara ikke den eneste, der kan noget med sort – Gwyneth kan også!

Læs hele interviewet med Gwyneth Paltrow, og find ud af hvordan hun holder sig i form her.

Lille note: Jeg tager en forlænget weekend i sommerhuset, derfor vil der være stille på bloggen så længe. See you next week!