Girl Gone Wild

by Sladana Lazic

Madonnas nye album “MDNA” er ude, og til det første nummer på albummet “Girl Gone Wild” har Madonna lavet en video, der har forarget ude i verdenen. Og så vil YouTube ikke vise den for folk under 18 år!

Madonna er jo “kendt for” at lave videoer, der ikke klarer den igennem restriktionerne, og i den her, som jeg personligt elsker, optræder Madonna iført sorte PVC-shorts sammen med en række topløse mandlige dansere i tights og stiletter. Who knew at det kunne forarge sådan? Og som Madonna selv siger i et interview: “How is a “Girl Gone Wild” supposed to behave?”

Jeg forstår det simpelthen ikke, så jeg ved ikke, om det er en redigeret udgave eller den fulde version, jeg har fat i her. Men I skal da ikke snydes for den uanset hvad (hvis jeg altså kan få lov til at vise den af YouTube)!