Anti-Stress Cream

by Sladana Lazic

Jeg er blevet rigtig glad for Andrea Elisabeth Rudolphs Rudolph Care-produkter efter at have brugt hendes bodylotion, og senest har jeg prøvet den naturlige og økologiske Acai Anti-Stress Facial Cream.

Ansigtscremen har nu i over en måned plejet min hud både om dagen og natten, i forskellig slags vejr og fungeret som ”base” under min makeup. Cremen indeholder udelukkende økologiske olier, der giver masser af næring og fugt uden at fedte og give skinnende hud.

Den bærende ingrediens i Rudolph Care-produkterne er det lille mørk-lilla bær, Acai, som stammer fra palmetræer i Brasiliens frodige regnskove. Acai er ikke bare enestående rig på vitaminer, mineraler og de essentielle fedtsyrer Omega 3-6-9, men også på den unikke koncentration af antioxidanter, som huden elsker.

Acai Anti-Stress Facial Cream kan du bl.a. købe online på Spashop.dk, der udelukkende forhandler økologisk hudpleje og har rigtig mange fine mærker.