Beauty Online

by Sladana Lazic

Jeg shopper i stigende grad online, og elsker derfor at opdage nye shops, der forhandler mine yndlingsmærker, som enten ikke kan fås herhjemme, eller som fås billigere (endnu bedre!). Her har jeg samlet nogle af mine yndlingsbeautyshops.

Hvis I selv har nogle, som bare skal med på listen, er I meget velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet.

Greenskin
Shoppen forhandler både makeup, ansigts- og kropspleje og meget mere. Blandt mærkerne finder du Jurlique, Jane Iredale, Lavera og Tromborg. Greenskin har også fysiske butikker på både Frederiksberg og Østerbro. Besøg Greenskin her.

Leguidesante
Leguidesante sælger rigtig mange apoteksmærker som Bioderma, Klorane, La Roche-Posay og Weleda – både økologiske og de mindre økologiske til krop, ansigt, mænd og endda kæledyr. Love it! Besøg shoppen her.

Naturisimo
Det er en engelsk webshop, som udelukkende sælger økologiske og naturlige skønhedsprodukter og mærker som Balance Me, John Masters Organics, Börlind, Rodin Olio Lusso og Suki. Priserne er lidt billigere end på andre sites, og så er forsendelsen gratis. De er rigtig hurtige til at sende! Besøg shoppen her.

Spashop
Spashop er forholdsvis ny dansk butik, der fokuserer på velvære og lækre, økologiske skønhedsprodukter. Her kan du blandt andet finde Rudolph Care, Cowshed, Pukka, Embryolisse og mange flere. Besøg shoppen her.

Rawmakeup
I mit indlæg i går omtalte jeg rawmakeup-shoppen, som forhandler økologisk makeup og mærker som Youngblood, Honeybee Gardens, Bio Sculpture, Nvey Eco, Acquarella og det nye danske øko-mærke Organiqs. Lige nu er der penge at spare på rawmakeup.dk, så slå et smut forbi shoppen her.

Lookfantastic
Shoppen forhandler bl.a. et af mine yndlingsmærker Aveda. Derudover kan du også finde Essie, Korres, ghd, REN m.fl. Jeg har altid kun oplevet god service, hurtig forsendelse og gode priser hos lookfantastic. Besøg shoppen her.

Se også Eurowomans yndlingsbeautyshops her.