Nude Khol

by Sladana Lazic

Chanel Métiers d'Art Collection 2013

I går eksperimenterede jeg med det klassiske smokey eye (med og uden glimmer), for jeg har egentlig aldrig rigtig syntes, at det klædte mig, da jeg har meget markerede, mørke øjenbryn, mørkt hår osv., så den sorte makeup om øjnene bliver lidt for “The Addams Family”.

I dag faldt jeg så over billederne fra Chanels Métiers d’Art Pre Fall Collection 2013, hvor modellerne havde sort khol om øjnene kombineret med en beige khol inde i den våde kant, som toner det sorte ned, og gør det lidt mindre dramatisk og mere frisk.

En af mine yndlingskhol er faktisk den sorte Le Crayon Khol fra Chanel (og mørkebrun khol fra The Body Shop), og nu kunne jeg godt tænke mig den nude-farvede Le Crayon Khol i farven Clair, som spiller så godt sammen med den sorte. Det nedtonede look kan forhåbentlig også gøre, at jeg bløder op for sexy smokey eyes-effekt, for den er så flot! Man må jo starte i det små.

Le Crayon Khol Claire