& other stories

by Sladana Lazic

& other stories

I lørdags var jeg inde i & other stories på Amagertorv, og dem der følger mig på instagram har nok set mig poste en fyldt papirspose derinde fra. Nåh, men her er indholdet så!

Først lidt om butikken:
& other stories er financieret af H&M, men har derudover ingen andre relationer til high-street-kæden. Stilen er også anderledes ligesom priserne er lidt højere. Kvaliteten på sko er væsentlig bedre end i H&M, da de alle har lædersåler og bliver produceret i Italien. Bag deres jeans står Acnes gamle designer, så der er kælet for detaljen og tænkt over pasformen.

På billedet…
…kan du se mine køb derinde fra. Jeg fik blandt andet købt et par sorte, Audrey Hepburn-esque sko, som jeg er helt oppe at køre over! En pink (alt skal være pink for tiden!) top, hvid top (klassisk) med lukning foran, vippebukker og en superfin ring i imiteret rosaguld.

Hvis du ikke har været i butikken endnu, kan du jo passende besøge den online – kig ind her.