Top 3 Beauty

by Sladana Lazic

Jeg har for nylig købt tre, nye yndlings-skønhedsprodukter, som fylder på beauty-hylden.

1. Det første er Pais ansigtsolie til alle hudtyper, fra tør til moden hud, Rosehip BioRegenerate Oil, som vandt en pris i 2011, og som har fået rigtig gode anmeldelser på bl.a. anmeldelsessiden Makeupalley.

Pai Rosehip BioRegenerate Oil

2. Dagens vigtigste rutine, og én jeg aldrig springer over, er afrensning af huden om aftenen. Jeg har hørt rigtig mange rose Laura Bonnés hudplejemærke Amazing Space og købte derfor hendes ansigtsvask Fresh Lemon Splash Purifying Gel. Den dufter af citroner og er super effektiv, så den kan jeg varmt anbefale!

Lemon splash

3. Det sidste produkt er YSLs Le Teint Touche Éclat Foundation, der bygger på kult-highlighteren Touche Éclat. Foundation kan både dække let og meget afhængig af dit behov. Den giver den perfekte finish!

Jeg har tør hud uanset årstid og derfor lidt svært ved at finde en foundation, der ikke lægger sig i de fine linier. Det gør denne heldigvis ikke! Og så dufter den rigtig lækkert – ja, sådan noget går jeg vildt meget op i! Den fine foundation vandt ved Danish Beauty Awards i år i kategorien “Makeup Luksus”.

Le Teint Touche Eclat Foundation