Single Lash Extensions

by Sladana Lazic

Som jeg skrev i mit sidste indlæg, inden der gik ferie i den, fik jeg for lidt over to uger siden (i forbindelse med min polterabend) single lash extensions. Jeg har aldrig prøvet det før, men kun fået sat små “buketter” af vipper på den yderste kant af øjet, og når en af disse buketter faldt af, så fik man et synligt hul sammenlignet med det andet øje. Det problem slipper man heldigvis for med single lash extensions.

Det er en proces, der tager over en time første gang, og derefter kan man nøjes med opfyldninger. De enkelte fake vipper limes på en af gangen, så hver enkel af dine egne vipper får en fake “makker”.

Jeg fik sat lidt forskellige længder på, og selvom vipperne var super lange, var der faktisk et par stykker, der troede, at vipperne var mine egne og spurgte, hvilket vippeserum jeg brugte. Jeg har siden læst mig frem til, at man både kan få forskellige længder og farve, så man opnår et så naturligt resultat som muligt.

Jeg har selv tænkt meget over, hvor meget skade ens egne vipper tager af behandlingen, men hvis gjort ordentligt skulle de falske vipper bare falde af sammen med dine egne. Man siger derfor, at de falske vipper holder i 3 uger afhængig af vippecyklus. Det er ultra vigtigt ikke at gnide sig i øjnene med fingrene eller vat for at skåne så vidt muligt. Så i de to uger, jeg har haft vipperne på, har de været fuldstændig fredet.

Jeg har arbejdet udenom og slet ikke brugt øjenmakeup – andet end concealer og lidt øjenskygge under øjet og i øjenkrogen. Det har faktisk også været utrolig befriende og tidsbesparende!

Jeg fik sat mine vipper på hos min venindes veninde Sofie, som har klinikken Take Care i Hellerup.

Psst…

  • Clinique laver en mascara med særlig børste kun til undervipperne. Jeg så den i lufthavnen til ca. 80 kr.
  • Det er en god idé at børste vipperne med en ren mascarabørste om morgenen, da de godt kan blive lidt “krøllede” efter en god nats søvn.
  • Man skal ikke bukke sine vipper eller ligge med hovedet i puden, da de kan knække.
  • Efter sigende mindsker lash extensions linierne omkring øjnene. Det er ikke vipperne i sig selv, men det at man ikke gnider og hiver i den sarte hud omkring øjnene hver dag, når man fjerner øjenmakeup.

Lash extension