Kure Bazaar Nails

by Sladana Lazic

Jeg er en af dem, der ikke kan gå en dag uden neglelak! Hvis jeg gør det, så er det KUN, fordi jeg vil give neglene en eller to dages pause, eller fordi jeg ikke har haft tid til at forny lakeringen!

For et halv års tid siden lærte jeg Kure Bazaar at kende – det franske neglelakmærke som repræsenterer den nye neglelak-generation. Kure Bazaar laver holdbare lakker i smukke farver, og det bedste af det hele er, at formlen er op til 85% naturlig og baseret på pulp af træ, hvede, bomuld, kartofler og majs.

Det er en teknologisk innovation, der efter års forskning har ført til en dramatisk reduktion af petrokemiske indholdsstoffer – uden at gå på kompromis med holdbarhed og farve.

Jeg ejer allerede farverne Cherie, Macaron, Fabulous og senest har jeg tilføjet Gypsy fra sommerkollektionen, som jeg købte på min ferie i Paris i sidste uge. Absolut en favorit til sommer! I Paris kan lakkerne købes i specialbutikker og i stormagasinet Le Bon Marche (i lingeriafdelingen no less), hvor man også kan få en manicure og lakering for 36 euro. Herhjemme kan du købe lakkerne i Green Skin-butikkerne til 126 kr. pr. stk.

Neglelakkerne indeholder IKKE:

-> Formaldehyde, Dibutyl phalate, Toulene, synthetic Camphor. Jeg ved ikke 100%, hvad disse indholdsstoffer er for nogle, men de lyder skisme giftige…

Kure Bazaar