Caroline Siebers Eventyrlige Bryllup

by Sladana Lazic

I weekenden blev den sidste hånd lagt på min brudekjole, og nu er der under to måneder til den store dag. Der er jo ikke noget at sige til, at det kommende bryllup optager mig meget, så da jeg så billederne af stylisten og Chanel-ambassadøren Caroline Siebers overdådige dag, måtte jeg lige dele dem.

Hun giftede sig forrige weekend i Wien, hvor hun bar en overdådig Chanel brudekjole, og hele brylluppet var så storslået og royalt (der var endda tilskuere på gaden)! Hun skiftede couture nogle gange undervejs på dagen. Blandt gæsterne var blandt andre Emma Watson, Julia Restoin Roitfeld og Pippa Middleton.

Alle billederne er “lånt” fra vogue.com.

Caroline Sieber Wedding Dress Fitting at Chanel Couture 28th Jan

Wedding of Caroline Sieber to Fritz Von Westenholz

Wedding of Caroline Sieber to Fritz Von Westenholz

Wedding of Caroline Sieber to Fritz Von Westenholz