This Works

by Sladana Lazic

this works

Jeg havde læst om perfect legs skin miracle fra this works flere steder, inden jeg købte produktet på beautybay.com. Produktet er et serum, der dækker spots, pigmentering og blå mærker på benene, og som bare få dem til at se mere jævne ud i farven. This works er god til dig, hvis du har lyse ben, da den også har lidt farve og shimmer i sig, så den kan bruges som en selvbruner over flere dage. Det gode ved den er også, at dine ben ikke bliver orange, men de får derimod den helt autentiske brune farve, som jeg kun har fundet i et produkt før – selvbruneren Tantasia fra Jane Iredale.

Produktet har en række plejende ingredienser som fx vitamin c og e, så udover at være en quick fix plejer den også huden på benene. Legs skin miracle har ingen kunstig eller syntetisk farve i sig, og den brune farve kommer fra ingredienser som karamel.