Best buys in Paris

by Sladana Lazic

Min mand og jeg fik en tur til Paris i bryllupsgave (helt fantastisk!) af hans arbejde, og derfor var vi afsted i sidste uge og landede herhjemme igen fredag nat. Ligesom herhjemme er der udsalg i Paris på dette tidspunkt af året (40% -50% på alt), og det med de fedeste mærker som Maje, Sandro, Iro, By Zoe, Zadig & Voltaire og så selvfølgelig de dyrere mærker som Saint Laurent, Carven – you name it!

Jeg fik købt rigtig mange gode ting! Blandt de bedste køb var disse lækre Saint Laurent-støvler, der var sat ned med 40%. De er den perfekte kombination af elegant og rå – da de først kom på foden, kunne jeg slet ikke lade være. De fås også i en udgave, hvor hælen er lavere.

Saint Laurent støvler

Kure Bazaar har jeg omtalt før og det samme med hvid neglelak! Der er bare et eller andet ved hvid neglelak – og farven får revival igen i år. I hvert fald var det en af nyhederne hos Kure Bazaar sammen med den smukke, elegante grønne farve “Hope”. Jeg kan kun anbefale Kure Bazaars-neglelakker, hvor holdbarheden er i top og farverne super flotte og mættede. Jeg havde faktisk bestselleren – den dybrøde farve “Cherié” (lidt pixileret produktbillede her hos Greenskin.dk) på til vores bryllup.

 Kure Bazaar

En helt anden ting, som jeg var så glad for at finde, var en læderjakke fra Maje i det blødeste lammeskind og helt perfekt pasform. Hvis nogen ved, hvordan man behandler denne form for skind, så smid mig endelig en kommentar. Ekspedienten talte meget dårligt engelsk og sagde, at jeg skulle komme “baby milk” på med en vatrondel. Både min mand og jeg blev lidt i tvivl, om hun mente brystmælk eller den slags, der fås på flaske – altså som i skin care…

Maje Debbie læderjakke

Den sidste ting, som jeg gerne vil fremhæve, er Laura Mercier-makeup. Jeg fik købt en Tinted Moisturizer Créme Compact (nyt produkt!), som giver den flotteste glød og så Secret Camouflage, som flere makeup-artister fremhæver som noget af det bedste til at dække røde spots og udbrud med. De havde så meget ret!

Laura Mercier

Og noget andet, som hverken har med mode eller skønhed at gøre men mere velvære – købte jeg et duftlys fra mærket Diptyque. At gå ind i en Diptyque-butik er en oplevelse i sig selv. Glæder mig til at sprede lidt fransk duft ud i hjemmet i aften.

Diptyque