“Five Years – The Victoria Beckham Fashion Story”

by Sladana Lazic

Victoria Beckham

Jeg har virkelig (fået) respekt for Victoria Beckham. Hun blev først kendt som Sporty Spice, senere hen som David Beckhams kone, og har siden virkelig fået skabt et navn for sig selv. Og så ser hun altid fashionabel ud og er mor til fire – det i sig selv er måske beundringsværdigt…

I et nyt dokumentarprogram, som er lavet i samarbejde med Skype, fortæller Victoria Beckham for første gang om sin karriere som succesfuld designer. Dokumentarfilmen giver et indblik i hendes rejse fra pop-stjerne til entreprenør med eget verdensomspændende luksusmærke. Vi får også et indblik i forberedelserne til efterår/vinter-kollektionen 2013 under New York Fashion Week.

Efter programmet vil Victoria Beckham og hendes team være til rådighed for en spørgsmål-svar-session, hvor fans kan få lov til at stille spørgsmål omkring hendes arbejde.

Se traileren for filmen her: