Wedding Day

by Sladana Lazic

Det er ved at være 5 måneder siden, at jeg blev Mrs., så det er vel på sin plads at dele lidt bryllupsbilleder. Det er en lang (og rigtig god!) process, når man skal have udvalgt bryllupsbilleder. Vi fik 3.000 og skulle vælge 300 ud. På dagen fulgte hele to fotografer os (se flere billeder ved at klikke her), da vi blev gift på den lille ø, Hvar, i Kroatien den 12. september 2013.

Det siger alle sikkert om deres bryllupsdag, men det var den bedste dag nogensinde!

Min kjole købte jeg vintage i Berlin, sløret er håndlavet af min bror og belagt med flere hundrede Swarovski-krystaller, guld-halskæden fik jeg i gave af min mor på dagen, øreringene er fra dengang jeg som lille bitte fik huller i ørerne, og skoene fandt jeg sammen med en af mine brudepiger i Karen Millen-butikken på Strøget.

Wedding Day 1

Wedding Day 12

Wedding Day 2

Wedding Day 5

Wedding Day 10

Wedding Day 7

Wedding Day 13