Wedding Day | The Jewelry

by Sladana Lazic

Det var så svært at finde ringen, som jeg skulle have på resten af mit liv. Min kæreste og nu mand gjorde dog en del af forarbejdet, da han friede med den fineste håndlavede ring fra Brooklyn-baserede smykkedesigner Blanca Monrós Gómez. Her skulle vores vielsesringe også være fra, og efter en del kommunikation og billeder frem og tilbage på mail blev det til en halvrund 2mm bred 18 karat guldring med 14 små pavé sten til mig og en ring uden sten og noget bredere til ham.

Smykkedesigner Blanca Monrós Gómez er blandt andet kendt for at håndlave alle sine smykker, og så genbruger hun guld og bruger konfliktfrie sten. Smykkerne laves på bestilling.

Den simple guldhalskæde uden vedhæng, som jeg havde omvendt på, så den var lang på ryggen, var en gave fra min mor.

Wedding Ring

Wedding Rings

Wedding Rings 1

Wedding necklace