Long Lasting Nails

by Sladana Lazic

Vinylux

CNDs Vinylux udkom for noget tid siden efterhånden. CND står også bag den ultra-holdbare Shellac, som jeg er stor tilhænger af. Shellac holder nemlig i 3 ugers tid, og du kan selv fjerne den uden at skade neglene.

Vinylux er en slags blanding af traditionel neglelak og Shellac. Den er skabt til hjemmebrug, så du skal ikke bruge UV-lampe for at få lakken til at hærde. Du kan få det helt samme udvalg af Shellac-farver – bare i Vinylux. CND lover, at Vinylux-lakken holder i 7 dage, og det gør den også (på mig) – medmindre jeg har flækkede negle. Så binder lakken desværre ikke så godt, og det er uanset, hvilken lak eller topcoat jeg bruger.

Vinylux bruges med Weekly Top Coat, som uden tvivl er den mest hurtigtørrende og glossy topcoat, jeg nogensinde har prøvet. Præcis 8 minutter efter du har påført Weekly Top Coat, er neglelakken helt gennemtør, og du behøver ikke at bekymre dig om dynemærker o.lign.

Desværre skifter den hurtig konsistens og bliver lidt tyk i det, hvilket gør den svær at fordele på neglen. Ved ikke om man med fordel kan opbevare den i køleskabet for at forlænge holdbarheden?

Weekly Top Coat

Jeg har også altid været glad for CNDs almindelige Super Shiney finish topcoat, som desværre ikke har samme hurtigtørrende egenskaber som Weekly Top Coat, men giver den fineste high gloss shine, og så bliver den aldrig dårlig eller skifter konsistens. Jeg tror, jeg har haft min i flere år and it’s still going strong!

På billedet har jeg den fine orange-røde Vinylux Lobster Roll #122 farve på.