Kure Bazaar-mani

by Sladana Lazic

Mit yndlingsneglelakmærke har lavet et manicure-sæt til hjemmebrug. Så bliver det altså heller ikke nemmere (eller billigere) at få velplejede hænder og negle! Kittet indeholder en velduftende kur med ekstrakt fra økologisk aloe vera og avocado, som kommer i et par handsker, neglefil og rosenpind.

Sådan her gør du:
1. Pak indholdet ud, og fil dine negle i din foretrukne facon. Fordel så kuren godt i handskerne og ud til alle fingrene.

Mani - step 1

2. Tag handskerne på, og behold dem på i 10-15 minutter.

Mani - step 2

3. Lav et lille hul ind til neglene – tag en af gangen – og skub dine neglebånd med den rosenpind, der fulgte med i kittet.

Mani - step 3

4. Afslut med en fin Kure Bazaar-neglelak – jeg valgte at få farven Chloé på, som er en dyb og lækker gammelrosa. Lakkerne er skabt på 85 % naturlige ingredienser og indeholder hverken toluene, formaldehyd, dibutyl phthalater eller syntetisk camfer. De er super holdbare og fås i de fineste farver.

Kure Bazaar Chloé

Kure Bazaar forhandles i online-shoppen River and Raven som en af de få steder i Danmark. Negle-kittet koster kun 49 kr., mens lakkerne fås til 125 kr. pr. stk.

Læs mine tidligere indlæg om Kure Bazaar her.