New Snake Ring

by Sladana Lazic

Jeg har længe ønsket mig en slangefingerring, og Stine A har lavet den fineste af slagsen! Ringen har en slange, der snoer sig om fingeren én gang og er lavet i forgyldt sterlingsølv med en stålbørstet overflade.

Slangeringen er fra online-shoppen Chanti, som forhandler rigtig mange fine smykker og mærker som Carré, Stine A, Sif Jakobs, Arena Copenhagen m.fl. Der er hurtig levering (vigtigt!), og ringene leveres i originale æsker. Til min ring fik jeg en lille guide omkring opbevaring af smykker, som får det forgyldte look til at vare længst muligt.

Følg de her gode råd, hvis du selv ejer forgyldte sølvsmykker:
– Æsken, som smykkerne kommer i, må ikke bruges til opbevaring af de forgyldte smykker.
– Opbevar dine smykker i en tætlukket plastpose eller en plexiglas-beholder et tørt sted. Når smykkerne er i kontakt med luft/fugt ilter de, dvs. de bliver mørke.
– Tag smykkerne af, når du vasker hænder, gør rent, vasker op, går i bad, dyrker sport, og inden du går i seng.
– Undgå også kontakt med creme, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume og lign.

Forgyldning er en overfladebehandling på sølvet og vil med tiden aftage. Du kan dog være med til at forlænge levetiden ved at følge ovenstående simple råd.

Slangeringen koster 600 kr. og kan købes her. Se alle Chantis ringe i forgyldt sølv, eller få inspiration fra Chanti på Facebook.

slange-1

slangering-2